Udlejning eller køb af en lastbil

Hem Forum General General Chat Udlejning eller køb af en lastbil

Detta ämne innehåller 4 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av  Aeron 4 månader sedan.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #7076

  Uwe
  Deltagare

  Jeg er glad for at kunne byde alle velkommen til dette forum. Jeg har en lille virksomhed forbundet med produktionen af tøj, og jeg vil levere et stort parti fra en by til en anden. Det ved jeg ikke – det er mere profitabelt at leje en lastbil eller bare købe?

  #7077

  Svenn
  Deltagare

  Det er ærlig talt ikke det vanskeligste spørgsmål, jeg har set. F. eks. ved køb gennem https://www.truck1-dk.com/landbrugsmaskiner/mejetaerskere/claas du vil bruge færre penge end evig husleje-tænk på dette tilbud!

  #7618

  Liam
  Deltagare

  Hmm, jag tror att du också kan hyra bilar här hyra bil i stockholm för ditt företag om du har ofta resor eller affärsmöten. Det är väldigt bekvämt och de ger dig de bästa bilarna du vill ha. tänk på mitt alternativ

  • Det här svaret redigerades 7 månader, 2 veckor sedan av  Liam.
  #7669

  Svenn
  Deltagare

  Jag köpte en lastbil och servade den i garaget. Arbetet i sig var inte lika svårt som rengöring efter reparationer. Det är bra att det finns en Städfabriken AB som vi bad att rensa.

  #7671

  Aeron
  Deltagare

  Han må satse på det “røde”, deretter på det “svarte”, basert på fargen som falt på roulettehjulet. Anta at vi satser ti dollar på den “røde”, hvis innsatsen spilles, overfører vi den til den “svarte” syndicate spilleautomater online. Hvis innsatsen ikke har spilt, dobler du størrelsen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.